Bygg

Vi erbjuder ett brett utbud av professionella tjänster

Köksrenovering

Ett underbart kök är mycket mer än endast ett rum, det borde bara varje husets hjärta. Det bör vara vackert men samtidigt funktionellt. Det är mycket viktigt att utforma och planera var köksutrustningen kommer att ha sin plats för att optimera köksyta man har till sitt förfogande. Samtidigt beror det mycket på tekniska möjligheter, rumsform samt våra vanor och erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att golven är lättvättade, god ventilationssystem, stora bekväma lådor och skåp, god belysning och hållbara bänskskivor.

Badrumsrenovering

I varje hus intar det en särskild plats – där börjar och slutar vi dagen. Av den anledningen vill vi att badrummets inre klimat ge oss energi under morgontid och avkoppling innan läggdags.

Målning

Intressant utformade tak och väggkonstruktioner ger inte endast modernt utseende utan höjer samtidigt värdet på fastigheten. Väl utformad belysning understryker likaså färger och former av strukturen på ett finkänsligt sätt.

Vi utför också

Kakel / klinkerarbeter

Snickeri (staket, altan, trädäck, m.m.

Fönster / dörrmålning och renovering

Trappor i trädgården, nybyggnad och renovering

Uteplatser, nybyggnad och renovering

Husrenovering och nybyggnad

Lägenhetsrenovering

Målning och Tapetsering

Varför anlita oss

Professionalism

Vårt arbetsteam består av specialister med gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, som ser till att varje detalj är noga genomtänkt – från första mötet med kunden till arbetets slutförande.

Kvalité

Vi är ett anpassningsbart företag. Genom att anställa kvalificerad personal och använda oss av de säkraste teknikerna har vi möjlighet att hålla våra tidsramar samtidigt som vi utför ett mycket bra jobb.

Flexibelt

Vi utför det komplexa arbetet med bygg, renovering, målning och allmänna byggnader. Från början har vi fokuserat på kvalité och haft många nöjda kunder genom åren.

Följ oss på
Om oss
K&A Renovering – Städ AB är helt professionell renoverings- och städfirma som växer dynamiskt.

Vi är specialiserade på renoveringar av lägenheter, hus (hus, badrum) kontorslokaler, husvindar, källare, tvättstugor och garage.

Förresten erbjuder vi hjälp inom möbelmontering samt professjonell rengöring.
ROT-avdrag
TELEFON
076 261 55 64
073 927 92 18
Adress
Draknäsvägen 39
178 91 Munsö

© 2022 K & A Renovering – Städ AB

Scroll to top