Referenser

Vi är stolta över de rekommendationer som vi får från nöjda kunder. Det som gör oss unika är en riktig passion med hjälp av vilken vi bryr oss om varje objekt genom att lyssna på våra kunders önskemål. Vi samarbetar och reagerar omedelbart!

K&A Renovering & Städ har städat hos oss på regelbunden basis i cirka 2 år. De är professionella och standarden på deras arbete är väldigt hög. De ser detaljerna och gör ett fantastiskt jobb varje gång. K&A är 100% pålitliga och punkliga, det känns tryggt att ha dem hemma hos oss. Kommunikationen med dem är alltid bra och tydlig. Känslan av att komma hem efter att de har städat hos oss går inte att slå, vi kan inte tänka oss livet utan dem.

Amelia McLean
Amelia McLean

Vi bor i villa med två barn. Det är inte alltid lätt att ha allt i ”tipptopp”. Söndagarna fick förr ägnas åt städning som fick avbrytas med jämna mellanrum för andra sysslor. Vi började fundera på om vi skulle anlita städhjälp. En förälder på förskolan rekommenderade Agnieszkas städfirma. Jag har aldrig ångrat att jag tog beslutet att få hjälp med städning. Det är vardagslyx för mig att få komma hem till ett hus som är städat, luktar gott och är skinande rent. Den här städfirman har personal som vet hur man städar. Inga ”kvarglömda” dammråttor i hörnen eller smulor i soffan efter städning. Om man anlitar en städfirma så vill man ju också att arbetet ska utföras på ett noggrant sätt. Den här städfirman vet hur man städar och jag kan verkligen rekommendera dem.

Caroline von Heideman
Caroline von Heideman

Rekommenderar Korona Renovering & Städ varmt.
De är alltid superproffsiga, pålitliga, kompetenta och lätta att ha och göra med.
Vi är väldigt nöjda med alla jobb de har gjort åt oss!

Sebastian Ekblom-Bak
Sebastian Ekblom-Bak
Följ oss på
Om oss
K&A Renovering – Städ AB är helt professionell renoverings- och städfirma som växer dynamiskt.

Vi är specialiserade på renoveringar av lägenheter, hus (hus, badrum) kontorslokaler, husvindar, källare, tvättstugor och garage.

Förresten erbjuder vi hjälp inom möbelmontering samt professjonell rengöring.
ROT-avdrag
TELEFON
076 261 55 64
073 927 92 18
Adress
Draknäsvägen 39
178 91 Munsö

© 2022 K & A Renovering – Städ AB

Scroll to top